Skip to content

Kevari

Erityisliikkujille tarkoitettu KeuPan Kevari-joukkue jatkaa tälläkin kaudella toimintaansa. Ryhmä on tarkoitettu kaikille jalkapallosta kiinnostuneille erityisliikkujille, jotka eivät pysty rajoitteidensa takia osallistumaan muihin KeuPan joukkueisiin. Ikärajaa joukkueessa ei ole.

KeuPan motto ”Futis kuuluu kaikille” toteutuu Kevareissa sananmukaisesti. Joukkueessa on hyvä ja rento henki, joten uusienkin palloilijoiden on helppo tulla mukaan. Harjoituksissa tavoitteena on pallon hallinnan ja pelisääntöjen opettelu sekä yhdessäolo ja yhteisten ja henkilökohtaisten onnistumisten kokeminen. Harjoituksiin kuuluu tärkeänä osana myös kuulumisten vaihto ja ystävien tapaaminen.

KeuPa Kevarit kokoontuu sään salliessa maanantaisin Tervan nurmikentällä (Keilahallin luona) klo 17–18. Uusia jäseniä otetaan vastaan koko kesän ajan.

Valmentajina ja yhteyshenkilöinä joukkueessa toimivat Mika Sipponen ja Tomi Autio. Kauden aloituspäivä ilmoitetaan Keuruun seudun kehitysvammaisten tuki ry:n Facebook sivuilla ja joukkueen WhatsApp-ryhmässä.

Mika Sipponen Puh. 050 566 5517
Tomi Autio Puh. 040 523 1743, tomiautio(at)hotmail.com