Skip to content

Tervetuloa mukaan KeuPan toimintaan!

Keuruun Pallo ry on Suomen Palloliiton alainen jalkapallon erikoisseura, joka tarjoaa jäsenistölleen mahdollisuuden jalkapallon kilpailu-, valmennus-, kuntoliikuntatoimintaan sekä futsal- ja salibandytoimintaan. KeuPa on perustettu vuonna 1950. Keuruun Pallo ry on ollut vuodesta 2018 Suomen Olympiakomitean tähtiseura. Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen yhteinen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Tähtiseura kehittää kotimaista seurakulttuuria päivittäin kohti parempaan; toimintaa tarkastellaan ja kehitetään säännöllisesti. Tähtiseurana Keuruun Pallo toimii Olympiakomitean laatuvaatimusten mukaisesti. 

KeuPassa jalkapallon harrastajia kaudella 2023 oli lähes 300! Mukaan toimintaan pääset ottamalla yhteyttä joukkueiden toimihenkilöihin ja osallistumalla harjoituksiin. Joukkueet löydät täältä.

KeuPan toiminnnan yksi tärkeä tavoite on pitää harrastuskustannukset kohtuullisina, jotta mahdollisimman moni pystyy harrastamaan. KeuPassa harrastamista voit kokeilla kuukauden maksutta, jonka aikana pelaajat ovat vakuutettuja seuran toimesta. Toimintamaksut määrittyvät ikäluokan, joukkueen toiminnan ja pelien mukaan. Lisätietoa toimintamaksuista löydät täältä.

Mitä seuratoiminta on ja mitä kaikkea seurassa tehdään?

Seuratoiminnan merkitys kuntalaisille ja koko yhteiskunnalle on tärkeä. Jalkapallossa tämä korostuu liikunnan, sosiaalisten taitojen ja ryhmässä toimimisen kautta.

KeuPassa harrastajilla on mahdollisuus osallistua jalkapalloharrastukseen niin pelaajana kuin toimihenkilönäkin. Jotta jalkapalloa voi harrastaa ja osallistua Suomen Palloliiton alaisten sarjojen toimintaan, tulee olla seura, jonka alaisuudessa toiminta tapahtuu.

Me KeuPassa pyrimme kehittämään toimintaamme ja tarjoamaan harrastusmahdollisuuden monipuolisesti kaikille halukkaille. Seuran mottona on usean vuoden ajan ollut ”Futis kuuluu kaikille”, josta myös tulevaisuudessa pidämme kiinni.

Seuratoiminnassa tarvitaan paljon vapaaehtoisia, valmentajia, joukkueenjohtajia, huoltajia, rahastonhoitajia sekä talkoolaisia. Haluamme tarjota mukavan ja kehittävän ilmapiirin vapaaehtoistoiminnalle. Palloliiton seuratoimintaopppaasta pääset lukemaan mitä seurassa toimiminen tarkoittaa, ja millaisia rooleja seuratoiminnasta löytyy. Jos kiinnostuit seurassa toimimisesta, ota yhteyttä seuraan!

KeuPan organisaato

Seuran toiminnasta vastaa puheenjohtaja ja johtokunta. Seuran jäseniä ovat kaikki seuran toimijat, jotka voivat vaikuttaa seuran toimintaan osallistumalla seuran kevät- ja syyskokouksiin.