Skip to content

Valmentajille

Jalkapallo ja futsal tarvitsevat osaavia ja koulutettuja valmentajia. Valmentaminen voi olla esimerkiksi hyvää jatkoa pelaajauralle tai vaikka kokonaan uusi ura lapsiharrastajan vanhemmalle. Valmentamisen alkuun pääsee kiinni myös ilman lajitaustaa. Seurana KeuPa vastaa siitä, että valmentajamme saavat haluamansa koulutukset sekä seuran tuen toimiessaan kentällä joukkuideiden kanssa.

KeuPan toiminta perustuu avoimuuteen ja rehellisyyteen. Seuran eli toimijoiden välisen yhteistyön tärkeimpiä arvoja on avoin vuorovaikutus ja rehellisyys sekä toisten kunnioittaminen. KeuPa on profiloitunut kasvattajaseuraksi. Toimintamme on määrätietoista, jolla pyrimme luomaan laadukkaan ympäristön kehittymiseen. Teemme seurayhteistyötä pelaajien kehityksen takaamiseksi.

Ennen toiminnan suunnittelua, tutustu KeuPan arvoihin ja toimintakulttuuriin sekä valmentajaprofiiliin.

Ohjeet ja vinkit kausisuunnitelman tekoon

Jokainen harjoitus tulee suunnitella aina etukäteen, kausisuunnitelman mukaan. Kausisuunnitelma tulee laatia kauden päätyttyä loka-marraskuussa, ennenkuin harjoittelu kohti tulevaa kautta alkaa.

Kausisuunnitelmaa tehtäessä tulee ottaa huomioon pelaajan ikävaiheen mukaiset teknis-taktiset painopistealueet sekä juniorin fyysisen kehityksen mukaiset harjoitteet. Alla materiaaleja ja kausisuunnitelma esimerkit.

Kausisuunnitelma esimerkit eri ikäluokille

Vinkit alkulämmittelyyn – FIFA 11+ kids

Lue täältä Palloliiton materiaalit valmentajille