Skip to content

Edustusjoukkueen pelaajasopimuksia

Edustusjoukkueen kauden avaus lähestyy! KeuPan edustusjoukkue pelaa tulevalla kaudella itäisen alueen miesten kolmosta, joka on kokenut uudistuksen viime vuoteen. Ennen kauden alkua edustusjoukkue pelaa Suomen Cupissa, jonka ensimmäinen ottelu pelattiin 15.3 Vehkahallissa. Ottelu Komeetat/3 vastaan päättyi KeuPan 0-5 voittoon.

Tällä kaudella kaikki alueen miesten kolmoseen osallistuvat joukkueet tulevat Keski-Suomesta, joten pelimatkat ovat huomattavasti lyhyempiä. Kausi aloitetaan 19.4. klo 18:30 Tervan tekonurmella, jolloin vastaan asettuu HoDy. Tuttuun tapaan edustuksen peleihin on tälläkin kaudella vapaa pääsy ja kentän laidalta löydät ottelukioskin.

KeuPan omat juniorit vahvistamaan edustusjoukkueen runkoa

KeuPan 06- joukkue ei pelaa enää tulevana kesänä omana joukkueenaan jalkapalloa, vaan pelaajat siirtyvät urallaan eteenpäin, miesten joukkueisiin. Jo viime kaudella muutama B-juniori nähtiin edustusjoukkueen matkassa motivoitunein ja innokkain ottein. Seuran omista junioreista edustusjoukkueen vahvuuteen ennen kauden alkua ovat nousseet Jaani Oikarinen, Lauri Asuinmaa, Matias Mahlamäki, Aaron Vuorenmaa ja Johannes Vuoriniemi. Pelaajat ovat tehneet sopimuksen edustusjoukkueen kanssa.

Kauden 2024 sopimusuutisia

Kaudella 2024 edustusjoukkueessa jatkaa joukko kokeneita KeuPalaisia. Edustusjoukkueen mukana jatkavat Markus ja Harri Ilmarinen, Valtteri Veija, Jussi Kantalainen ja Elias Isojärvi, sekä armeijasta palanneet Hermanni Kankaanpää ja Roope Korkeakoski. Viime kauden puolivälissä joukkueen mukaan tullut Hassan Karera jatkaa myös tällä kaudella vahvassa roolissaan KeuPan puolustuksessa. Lisäksi KeuPaan on palannut seuran oma juniori, Joona Järvinen. Viimeiset kaudet Joona on edustanut HoDya.

Kansainväliset vahvistukset

Jälleen tänäkin kesänä KeuPan on ilo toivottaa joukkueeseen tervetulleeksi kansainvälisiä vahvistuksia. Joukkueen mukana on jo usean vuoden ajan nähty pelaajia eri puolilta maailmaa. Joukkueen kannalta ammattilaisiksi pyrkivät pelaajat tuovat omalla tekemisellään positiivista ja rohkeaa asennetta myös muihin pelaajiin. Kaudelle 2024 on tehty pelaajasopimus Argentiinalaisen Marcos Nadinicin kanssa.

Joukkueen taustalla vahvat tekijät

Joukkueen päävalmentajana tulevalla kaudella jatkaa Kari Koskinen, apunaan Jouko Kekkonen ja Marko Toivola. Edustusjoukkueen joukkueenjohtajana toimii pitkällä kokemuksella Arto Veija. Arto on saanut avukseen joukkueenjohtajan tehtäviin nuorta verta, kun kakkosjoukkueesta tuttu Jonne Koivuranta nähdään myös tulevalla kaudella apuna joukkueenjohtajan tehtävissä.

Joukkueen fysiikkaharjoittelusta vastaa Keuruun Sport Center ja joukkueen hierojana toimii Kipukukka.

Joukkue on valmiina kauteen ja lisää sopimusuutisia on tulossa pian!

Suomen Cupin ensimmäinen kierros pelattiin 15.3. Vehkahallissa. KeuPa vieraili Komeetat/3 vieraana vieden pelistä 0-5 voiton.