Skip to content

KeuPa esillä maailmalla

KeuPan edustusjoukkueesta tuttu maalivahti Jaime Barcelo kertoo Argentiinalaisessa Olé – lehdessä matkastaan Eurooppaan jalkapallon pariin. Jaime kertoo innostuneensa jalkapallosta jo lapsena, mutta vasta lähellä täysi-ikäistymistä hän päätti, että haluaa treenata ammattimaisemmin. 

Kuten moni muukin pelaaja, Jaime lähti etsimään pelipaikkaa kotimaansa Argentiinan ulkopuolelta. Jaime kertoo jutussa saattaneensa lähettää päivässä jopa tuhat sähköpostiviestiä jalkapalloseuroihin ympäri Eurooppaa. Harvoihin viesteihin hän kertoo saaneensa vastauksen, ja vain murto-osa näistä päätyi neuvotteluun. 

Pelaajien apuna on toisinaan myös agentteja, kuten silloinkin oli kun Jaime saapui KeuPaan kaudella 2021. Ennen KeuPaan saapumista Jaime oli käynyt neuvotteluja muidenkin suomalaisten seurojen kanssa. Ennen Suomeen saapumista Jaime oli pelannut paikallisessa Excursionistas – seurassa. Jaime lähti etsimään itselleen joukkuetta 4. divisioonasta. Kaudella 2021 KeuPan edustusjoukkue nousi nelosesta kolmoseen, häviämättä yhtään peliä. Sarjan eniten torjuntoja tehnyt ja vähiten maaleja päästänyt maalivahti oli Jaime Barcelo. 

Kaudella 2022 Jaime pelasi KeuPan mukana kolmosessa. Jaimen tulevaisuuden tavoitteena on palata Suomeen, vaikka pelipaikkaa hän on etsinyt myös Norjasta ja Amerikasta. Jaime tähtää yhä korkeammalle sarjatasolle, haaveena toki myös ykköstason pelipaikka kotimaassa Argentiinassakin jonain päivänä.

Alkuperäinen juttu löytyy: https://www.ole.com.ar/futbol-internacional/jugador-argentino-jaime-barcelo_0_3GhyvjjHLM.amp.html