Skip to content

KeuPan edustusjoukkueet kaudella 2024

Keuruun Pallo jatkaa alkaneella kaudella 2024 laadukasta työtä juniorijalkapallon eteen. Tavoitteena on toimia kasvattajaseurana, jossa jokaiselle juniorille olisi tarjolla omaa tasoa ja kiinnostusta vastaavaa toimintaa. Tarkoituksena on mahdollistaa sekä kilpailullinen sarjatoiminta että hauskanpitoon tähtäävä pelailu seurassamme sukupuolesta riippumatta. Viime vuosien aikana olemmekin hienosti onnistuneet kasvattamaan harrastajia tyttö- ja naisjalkapallon puolella.

Koemme seurassa tärkeäksi myös edustusjoukkueiden olemassaolon. Näiden kautta pystymme tarjoamaan kilpailullisen toiminnan jatkamisen nuorille omalla paikkakunnalla myös vanhemmissa ikäryhmissä. Laadukkaan junioripolkumme kautta toivomme nousevan pelaajia sekä miesten, että naisten joukkueisiin.

KeuPa Naiset

KeuPan naisten joukkueen kausi Itä-Suomen Nelosessa alkaa helatorstaina 9.5. kotipelillä Tervan tekonurmella. Vastaan asettuu tuttu vastus Fc Saarijärvi. Nelonen on Keski-Suomessa uusi sarjataso naisille, jossa pelataan 11v11 täydellä kentälla ja peliaikana on 90 minuuttia.

Aikaisemmin 8v8 pelimuodolla pelanneeseen joukkueeseen on tullut paljon uusia pelaajia ja taustahenkilöitä. HPP:n tyttöjen joukkueen kanssa edellisellä kaudella tehty yhteistyö on jatkunut, kun joukkueet ovat yhdistyneet. Lisäksi Keupan junioreista on kasvanut uusia pelaajia joukkueeseen. Naisten kapteenistoon tälle kaudelle on valittu Anniina Ijäs, Moona Ilvesaho ja Kaisu Uitamo.

Miesten edustusjoukkue

Miesten edustusjoukkue jatkaa pelejään 3. Divisioonassa kaudella 2024. Joukkue koostuu pitkälti seuran omista kasvateista, mutta kokoonpanoon mahtuu myös muutama pelaaja lähialueen kunnista sekä edellisten kausien tapaan kansainvälisiä vahvistuksia.

Kausi on käynnistynyt sarjapelien osalta 19.4. 4-0 kotivoitolla Hodya vastaan. Suomen Cupissa matka tuli päätökseen 3. Kierroksen ottelussa MP/2 joukkuetta vastaan lukemin 2-1.

Kuluvalla kaudella joukkuetta valmentaa Kari Koskinen, apunaan Jouko Kekkonen sekä Marko Toivola.
Huoltajana toimii Pentti Miettinen ja joukkueen lääkärinä Matti Ylönen. Kapteenisto kaudelle 2024 äänestettiin pelaajien kesken. Valtavalla äänivyöryllä kapteeniksi valikoitui tuttuun tapaan Markus Ilmarinen sekä varakapteeneiksi Jaani Oikarinen ja Hassan Karera.